Собствен плаж

Hotel Dune, Sunny Beach, Private Beach

Финият златен пясък на плажа пред Хотел „Дюн“ е ограден и запазен само за гости на хотела. Сигурни и спокойни можете да плувате и да правите слънчеви бани през летните дни – на плажа или около гарантиращия релакс басейн на хотела. Чадърите, шезлонгите и кърпите са безплатни за гостите. Екип от енергични млади сервитьори ви поднася свежи напитки на плажа и край басейна.

Салон за красота

Hotel Dune, Sunny Beach, Beauty Salon

Сред отпускаща атмосфера и в ръцете на опитни професи-оналисти, нашият салон за красота ви предлага стилни прически, цвят и разкрасяване. Ако се нуждаете от подстригване, от цветова промяна, маникюр или педикюр, ние ще ви накараме да изглеждате и да се чувствате напълно привлекателни.

Ресторант

Hotel Dune, Sunny Beach, Restaurant

Менюто на нашия ресторант е съобразено със здравословния и елегантен стил на Среди-земноморската кухня, с нотки на българско влияние. Летните утрини край морето са по-приятни с богатия избор на леки храни, сервирани за закуска. Обядът и вечерята, вътре или на външните ни маси, са истинско удоволствие в съчетание с голямото разно-образие от питиета, както и дългата листа от вина.

Още снимки

И още:
собствен плувен басейн, румсървис, сейф във всяка стая, стаи и апартаменти за непушачи, климатик, асансьор, стая за съхранение на багаж, коли под наем, превоз до летището